Bàsquet Menorca i Obra Social La Caixa “Grada Solidaria” (5/02/2020)

Hestia Menorca juntament amb l'Obra Social de La Caixa han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de cedir 80 entrades a l’Associació de Persones Sordes de Menorca (ASSORME). Un projecte anomenat “grada solidària” gestionat a través de l’Associació de Voluntaris d’Obra Social La Caixa de Menorca.

Des d’ASSORME volem donar les gràcies per fer l’esport més proper i accessible a les persones sordes i per la disposició a col·laborar i a obrir portes a col·lectius amb més dificultats.

Aprofitem per informar-vos de que el dia 15 de febrer tindrà lloc al Pavelló Menorca la pròxima jornada d’Hestia Menorca contra CB Prat a les 20:00h. Tots els usuaris i usuàries d’ASSORME hi acudirem a animar i a donar suport a l’equip. Us hi esperem!

 

Hestia Menorca junto con la Obra Social La Caixa han firmado un convenio de colaboración con el objetivo de ceder 80 entradas a la Asociación de Personas Sordas de Menorca (ASSORME). Un proyecto llamado "grada solidaria" gestionado a través de la Asociación de Voluntarios de Obra Social La Caixa de Menorca.

Desde ASSORME queremos dar las gracias por hacer el deporte más cercano y accesible a las personas sordas y por la disposición a colaborar y abrir puertas a colectivos con más dificultades.

Aprovechamos para informaros de que el día 15 de febrero tendrá lugar en el Pabellón Menorca la próxima jornada de Hestia Menorca contra CB Prat a las 20: 00h. Todos los usuarios y usuarias de ASSORME hay acudiremos a animar y apoyar al equipo. ¡Os esperamos!

null

null

 

Otras noticias de Assorme