Col·laboració Caseta Solidària de na Gràcia i en Sebastià (29/01/2020)

Des de l’Associació de Persones Sordes de Menorca (ASSORME) volem agrair el suport a l’Ajuntament de Maó per comptar amb la nostra entitat en l'organització de l'activitat de "la Caseta Solidària de na Gràcia i en Sebastià" des del dia 6 de desembre fins a 4 de gener.

ASSORME va ser beneficiari d’una part de la recaptació per la col·laboració durant els dies que la Caseta Solidària va romandre oberta.

Una vegada més, agrair fer-nos partícips d'aquesta iniciativa, la qual esperem que no sigui aïllada i que es pugui repetir, i seguir oferint l’ oportunitat de continuar amb aquesta tasca amb la finalitat d’ apostar per la inclusió.

Fins la propera!

 

Desde la Asociación de Personas Sordas de Menorca (ASSORME) queremos agradecer el apoyo al Ayuntamiento de Maó por contar con nuestra entidad en la organización de la actividad de "la Caseta Solidaria de na Gracia y Sebastià" desde el 6 de diciembre hasta 4 de enero.

ASSORME fue beneficiario de una parte de la recaudación por la colaboración durante los días que la Caseta Solidaria permaneció abierta.

Una vez más, agradecer el hacernos partícipes de esta iniciativa, la que esperamos no sea aislada y que se pueda repetir, y seguir ofreciendo la oportunidad de continuar con esta tarea con el fin de apostar por la inclusión.

¡Hasta la próxima!

null

Otras noticias de Assorme