"Els sords de Menorca demanen millorar les comunicacions institucionals durant la pandèmia" IB3 Notícies (11/04/2020)

Aquí teniu el vídeo de la notícia que va sortir a IB3 el passat dia 11 d'abril.

"La interpretació en llengua de signes fa que les persones sordes coneguin en temps real les instruccions per evitar la propagació del coronavirus...", "Les cridades al 061 o a l'112 són inaccessibles per a persones sordes...". Aquests són dos dels missatges que apareixen durant la notícia.

El nostre agraïment a la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, a la Federeació de persones Sordes de les Illes Balears i al servei d'interpretació de llengua de signes de l'IMAS per la vostra tasca a favor de l'accessibilitat i la visibilitat. 

 

Aquí tenéis el vídeo de la noticia que salió en IB3 el pasado día 11 de abril.

"La interpretación en lengua de signos hace que las personas sordas conozcan en tiempo real las instrucciones para evitar la propagación del coronavirus ...", "Las llamadas al 061 o al 112 son inaccesibles para personas sordas ...". Estos son dos de los mensajes que aparecen durante la noticia.

Nuestro agradecimiento a la Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca, a la Federeació de personas Sordas de las Islas Baleares i al servicio de interpretació en lengua de signos del IMAS por vuestra tarea a favor de la accesibilidad y la visibilidad.

 

Otras noticias de Assorme