Foto Exposició Monogràfica "DONES CAP A LA IGUALTAT" (07/11/2019)

null
El passat divendres día 7, els usuaris d'ASSORME varem acudir a l'Exposició monogràfica "Dones: Cap a la igualtat" dedicada a la dona per a reivindicar la igualtat de gèneres organitzada per el Grup Filatèlic i Numismàtic Ciutadella. 
Va ser una inauguració i exposició molt interessant on a més de exposar segells i monedes, també es varen exposar altres objectes relacionats amb la dona. 
Volem agraïr al Grup Filatèlic i Numismàtic la seva labor a contribuïr per la igualtat de gèneres i també pel seu ferm interès en fer-ho accessible a les persones sordes i a Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca per fer-ho possible. 
 
El pasado viernes día 7, los usuarios de ASSORME acudimos a la Exposición monográfica "Mujeres: Hacia la igualdad" dedicada a la mujer para reivindicar la igualdad de géneros organizada por el Grupo Filatélico y Numismático Ciutadella. 
Fue una inauguración y exposición muy interesante donde además de exponer sellos y monedas, también se expusieron otros objetos relacionados con la mujer. 

Queremos agradecer al Grupo Filatélico y Numismático su labor a contribuir por la igualdad de géneros y también por su interés en hacerlo accesible a las personas sordas y a Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca por hacerlo posible. 

null

null

null

null

 

Otras noticias de Assorme