Garbo Girls presenten: Orinoco, obra de teatre accessible per a persones sordes (07/11/2020)

Des d'ASSORME us volem informar que aquest dissabte i diumenge, 7 i 8 de novembre tindrà lloc a L'Orfeó Maonès a les 20:00h l'obra Orinoco, interpretada per les "Garbo Girls" i dirigida per Lluís Valencià.

Aquesta obra serà accessible per a persones sordes amb el servei d'interpretació de llengua de signes proporcionat per la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca. La funció comptarà també amb la música en directe de l'pianista Pere Pelegrí.

"Es tracta d'una història entranyable, divertida, original, fresca, femenina, surrealista i absurda de dues vedettes, Fifi i Mina, vingudes a menys, que s'embarquen en un vaixell atrotinat pel riu Orinoco rumb a un llogaret on es troba un camp petrolífer. Allà les han contractat per actuar. Durant la travessia succeeixen moltes, moltes ... coses ", expliquen.

El preu de les entrades és de 10 euros i de 8 euros per als socis (anticipades), i de 12 euros i 10 euros per als socis a taquilla.

 

Desde ASSORME os queremos informar que este sábado y domingo, 7 y 8 de noviembre tendrá lugar en El Orfeón Mahonés a las 20: 00h la obra Orinoco, interpretada por las "Garbo Girls" y dirigida por Lluís Valenciano.

Esta obra será accesible para personas sordas con el servicio de interpretación de lengua de signos proporcionado por la Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca. La función contará también con la música en directo del pianista Pedro Peregrino.

"Se trata de una historia entrañable, divertida, original, fresca, femenina, surrealista y absurda de dos vedettes, Fifi y Mina, venidas a menos, que se embarcan en un barco destartalado por el río Orinoco rumbo a una aldea donde se encuentra un campo petrolífero. Allí las han contratado para actuar. Durante la travesía suceden muchas, muchas ... cosas ", explican.

El precio de las entradas es de 10 euros y de 8 euros para los socios (anticipadas), y de 12 euros y 10 euros para los socios en taquilla.

 

null

Otras noticias de Assorme