"Grup Filatèlic i Numismàtic Ciutadella: 25 anys d'història" accessible per a persones sordes (11/12/20)

Divendres 11 de desembre es durà a terme la presentació del llibre “Grup Filatèlic i Numismàtic Ciutadella: 25 anys d’història” i la conferència “Oficis artesans, una mirada a la tradició per continuar endavant” a càrrec de Quim Salort, coordinador del Centre Artesanal de Menorca i Pilar Vinent, cap del Servei de Política Lingüística i Patrimoni Cultural Inmaterial del CIME amb exposició interactiva d’objectes artesanals.
Presenta Lina Pons Massanet, presidenta del Cercle Artístic. https://fb.me/e/1j4QPEyv4
 
- La conferència serà interpretada en llengua de signes gràcies a la col·laboració del Servei d'Atenció a Persones Sordes de Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca.
 
- Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom i cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 10 de desembre a les 22h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte.
 
- El link per visualitzar-ho en directe s’habilitarà uns minuts abans de l’inici. https://www.facebook.com/2042001696054944/posts/2734453553476418/?d=n
Esperam sigui del vostre interès.
 
 

Viernes 11 de diciembre se llevará a cabo la presentación del libro "Grupo Filatélico y Numismático Ciutadella: 25 años de historia" y la conferencia "Oficios artesanos, una mirada a la tradición para seguir adelante" a cargo de Quim Salort, coordinador del Centro artesanal de Menorca y Pilar Vinent, jefe del Servicio de Política Lingüística y Patrimonio Cultural Inmaterial del CIME con exposición interactiva de objetos artesanales.
Presenta Lina Pons Massanet, presidenta del Círculo Artístico.

- La conferencia será interpretada en lengua de signos gracias a la colaboración del Servicio de Atención a Personas Sordas de Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca.

- Se recuerda que atendiendo a las medidas sanitarias actuales, el aformament en la sala está limitado. Por este motivo, será necesaria la inscripción previa en el número 971385753 o puede remitir un mail al correo gerencia@cercleartistic.com indicando nombre y apellidos y teléfono de contacto. La reserva se hará por riguroso orden de solicitud de entrada hasta el jueves, 10 de diciembre a las 22h. Si no recibe notificación, significará que ha sido aceptada su asistencia al acto.

- El link para visualizarlo en directo habilitará unos minutos antes del inicio.
Esperamos sea de su interés.

Otras noticias de Assorme