Informació accessible per a persones sordes: Menorca passa a nivell 4 d'alerta per Covid-19 (15/01/21)

Des del Servei d'Atenció a Persones Sordes de Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca informen que:

A partir d'aquest dissabte 16 de gener, Menorca pujarà al nivell 4 d'alerta per Covid-19 i tindrà toc de queda a les 22:00h. Els canvis principals per a Menorca seran el tancament de l'interior dels bars i restaurants i la limitació a dues de les unitats de convivència a les reunions socials i familiars, que hauran de ser de 6 persones com a màxim. Si teniu dubtes sobre què podeu fer i què no, poseu-vos en contacte saps@fundaciodiscap.org - 618 63 59 41.

Recorda que, si ets una persona sorda, també t'oferim informació sobre com contactar amb els serveis mèdics de l'IB Salut si ho necessites.​

 

Desde el Servicio de Atención a Personas Sordas de la Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca informen que:

A partir de este sábado 16 de enero, Menorca pasará al nivel 4 de alerta de Covid-19 y el toque de queda a las 22: 00h. Los cambios principales para Menorca serán el cierre del interior de los bares y restaurantes y la limitaciones a dos de las unidades de convivencia en las reuniones sociales y familiares, que deberán ser de 6 personas como máximo. Si tiene dudas sobre qué hacer y que no, póngase en contacto saps@fundaciodiscap.org - 618 63 59 41.

Recuerda que, si eres una persona sorda, también te ofrecemos información sobre cómo contactar con los Servicios Médicos del IB Salud si lo Necesitas.

 

Menorca passa a nivell 4 d'alerta per Covid-19

Atenció sanitària per a Persones Sordes

 

 

Otras noticias de Assorme