Taller de sensibilització “Com viure en un món de silenci?”, Obrint Portes (20/01/2020)

En el marc de el programa educatiu "Obrint Portes" de l'Ajuntament de Ciutadella, els dies 13 i 20 de gener, l’Associació de Persones Sordes de Menorca va realitzar el taller de sensibilització "Com viure en un món de silenci?" al centre IES Maria Àngels Cardona sobre el món de la sordesa, persones sordes i llengua de signes.

En el transcurs del taller van visualitzar el vídeo "Paraules des del silenci”, per conèixer les barreres de comunicación. També van aprendre l’alfabet dactilològic i les salutacions bàsiques en llengua de signes. Tant l’alumnat com les persones encarregades d’impartir el taller van gaudir molt compartint i ensenyant una altra llengua, la llengua de signes!

 

En el marco del programa educativo "Obrint Portes" del Ayuntamiento de Ciutadella, los días 13 y 20 de enero, la Asociación de Personas Sordas de Menorca realizó el taller de sensibilización "Como vivir en un mundo de silencio?" en el centro IES Maria Àngels Cardona sobre el mundo de la sordera, personas sordas y lengua de signos.

En el transcurso del taller visualizaron el vídeo "Palabras desde el silencio", para conocer las barreras de comunicación. También aprendieron el alfabeto dactilológico y los saludos básicos en lengua de signos. Tanto el alumnado como las personas encargadas de impartir el taller disfrutaron mucho compartiendo y enseñando otra lengua, la lengua de signos!

null

null

Otras noticias de Assorme