Taller de sensibilització, formació per a professionals a Proyecto Ciceró II, Ajuntament de Maó (02/12/2020)

Aquí us deixem amb algunes imatges del taller de sensibilització "Formació per a professionals" que varem fer el passat 02 de desembre al Proyecto Ciceró II de l'Ajuntament de Maó. Un taller sobre el món de la sordesa, persones sordes i llengua de signes.

En el transcurs del taller van visualitzar el vídeo "Paraules des del silenci”, per conèixer les barreres de comunicació. També van aprendre l’alfabet dactilològic i les salutacions bàsiques en llengua de signes. Tant els professionals com les persones encarregades d’impartir el taller van gaudir molt compartint i ensenyant una altra llengua, la llengua de signes!

Aquí os dejamos con algunas imágenes del taller de sensibilización "Formación para profesionales" que hicimos el pasado 02 de diciembre en el Proyecto Cicerón II del Ayuntamiento de Maó. Un taller sobre el mundo de la sordera, personas sordas y lengua de signos.

En el transcurso del taller visualizaron el vídeo "Palabras desde el silencio", para conocer las barreras de comunicación. También aprendieron el alfabeto dactilológico y los saludos básicas en lengua de signos. Tanto los profesionales como las personas encargadas de impartir el taller disfrutaron mucho compartiendo y enseñando otra lengua, la lengua de signos!

null

null

null

Otras noticias de Assorme