Taller de sensibilització, formació per a professionals al curs sociosanitari per a persones depenents a institucions socials, CIME Ciutadella (04/12/2020)

Aquí us deixem amb algunes imatges del taller de sensibilització "Formació per a professionals" que varem fer el passat 04 de desembre al curs sociosanitari per a persones depenents a institucions socials, CIME Ciutadella . Un taller sobre el món de la sordesa, persones sordes i llengua de signes.

En el transcurs del taller van visualitzar el vídeo "Paraules des del silenci”, per conèixer les barreres de comunicació. També van aprendre l’alfabet dactilològic, les salutacions i vocabulari basic de l'àmbit sociosanitari en llengua de signes. Tant els professionals com les persones encarregades d’impartir el taller van gaudir molt compartint i ensenyant una altra llengua, la llengua de signes!

Aquí os dejamos con algunas imágenes del taller de sensibilización "Formación para profesionales" que hicimos el pasado 04 de diciembre el curso sociosanitario para personas dependientes en instituciones sociales, CIME Ciutadella. Un taller sobre el mundo de la sordera, personas sordas y lengua de signos.

En el transcurso del taller visualizaron el vídeo "Palabras desde el silencio", para conocer las barreras de comunicación. También aprendieron el alfabeto dactilológico, los saludos y vocabulario básico del ámbito sociosanitario en lengua de signos. Tanto los profesionales como las personas encargadas de impartir el taller disfrutaron mucho compartiendo y enseñando otra lengua, la lengua de signos!

nullnull

null

Otras noticias de Assorme