Tallers de sensibilització "Ens comuniquem amb les mans", educació infantil (08/03/2021)

El passat 08 de març, l’Associació de Persones Sordes de Menorca juntament amb el Servei d'Atenció a Persones Sordes de Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca vam realitzar el taller de sensibilització "Ens comuniquem amb les mans", a tres classes de P5 del CEIP Àngel Ruiz i Pablo. Un taller sobre el sentit de la oïda, les persones sordes i la llengua de signes.

En el transcurs del taller vàrem parlar sobre el sentit de la oïda i què és una persona sorda. Van aprendre la inicial del seu nom en dactilològic i també els signes dels animals que apareixen al conte "De què fa gust la lluna?". Un cop apresos els signes, tots junts vàrem contar el conte signant els animals que havíem après.

Tant l’alumnat com les persones encarregades d’impartir el taller van gaudir molt compartint i ensenyant una altra llengua, la llengua de signes!

Aquí us deixem amb algunes imatges:

El pasado 08 de marzo, la Asociación de Personas Sordas de Menorca junto con el Servicio de Atención a Personas Sordas de Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca realizamos el taller de sensibilización "Nos comunicamos con las manos", en tres clases de P5 del CEIP Àngel Ruiz i Pablo. Un taller sobre el sentido del oído, las personas sordas y la lengua de signos.

En el transcurso del taller hablamos sobre el sentido del oído y qué es una persona sorda. Aprendieron la inicial de su nombre en *dactilològic y también los signos de los animales que aparecen al cuento "De que hace gusto la luna?". Una vez aprendidos los signos, todos juntos contamos el cuento firmando los animales que habíamos aprendido.

Tanto el alumnado como las personas encargadas de impartir el taller disfrutaron mucho compartiendo y enseñando otra lengua, la lengua de signos!

Aquí os dejamos con algunas imágenes:

 

nullnullnull

Otras noticias de Assorme