Tallers de sensibilització "Ens comuniquem amb les mans", gener de 2021

En el marc de el programa educatiu "Obrint Portes" de l'Ajuntament de Ciutadella, els dies 18, 22 i 29 de gener, l’Associació de Persones Sordes de Menorca va realitzar quatre tallers de sensibilització "Ens comuniquem amb les mans", tres al centre CEIP Pintor Torrent i un al CP Joan Benejam sobre el món de la sordesa, persones sordes i llengua de signes.

En el transcurs del taller van visualitzar el vídeo "El sueño de Pedro”, per conèixer les barreres de comunicació. També van aprendre l’alfabet dactilològic i les salutacions bàsiques en llengua de signes. Tant l’alumnat com les persones encarregades d’impartir el taller van gaudir molt compartint i ensenyant una altra llengua, la llengua de signes!

Aquí us deixem amb algunes imatges:

En el marco del programa educativo "Obrin Portes" del Ayuntamiento de Ciutadella, los días 18, 22 y 29 de enero, la Asociación de Personas Sordas de Menorca realizó cuatro talleres de sensibilización "Nos comunicamos con las manos", tres en el centro CEIP Pintor Torrent y uno en el CP Joan Benejam sobre el mundo de la sordera, personas sordas y lengua de signos.

En el transcurso del taller visualizaron el vídeo "El sueño de Pedro", para conocer las barreras de comunicación. También aprendieron el alfabeto dactilológico y los saludos básicas en lengua de signos. Tanto el alumnado como las personas encargadas de impartir el taller disfrutaron mucho compartiendo y enseñando otra lengua, la lengua de signos!

Aquí os dejamos con algunas imágenes:

 

null

null

null

Otras noticias de Assorme