Campanya "Imagina't la teva vida sense so"

Des de l’Associació de Persones Sordes de Menorca (ASSORME) ens complau presentar la campanya “IMAGINA’T LA TEVA VIDA SENSE SO”, que ha estat possible gràcies al suport econòmic de la Fundació Guillem Xifré de Colonya, la col·laboració de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca i la cooperació i participació de persones sordes i de la comunitat sorda.

Aquesta campanya de sensibilització està enfocada a sensibilitzar i conscienciar a la població i als organismes públics i professionals amb la finalitat de promoure i de proporcionar recursos i ajudes per rompre amb les barreres comunicatives que les persones sordes es troben al seu dia a dia.

Consisteix en la divulgació de dos cartells "Imagina't la teva vida sense so" i "Pots fer la teva atenció a persones sordes més accessible", en els que s'exposen situacions quotidianes i sobre les necessitats de les persones sordes i els recursos que tenim a l’abast per l’eliminació de les barreres de comunicació existents.

Els cartells compten amb codis QR que, a través de vídeos, mostren quines són les mancances i cóm, amb petits gestos, podem contribuir entre tots i totes en la inclusió plena de les persones sordes en la societat. Els cartells es distribuiran en centres de salut, educatius, socials i culturals i institucions i entitats i tots els continguts estaran disponibles també a les xarxes socials per a que el major nombre de persones puguin adherir-se.

L’Associació de Persones Sordes de Menorca, amb el compromís de representar i reivindicar l'accessibilitat, els diferents recursos i l’ús de la llengua de signes, a través d’aquesta campanya, pretén promoure l'accessibilitat en tots els àmbits, per tal de tenir transcendència entre la ciutadania i els organismes públics i privats, a la vegada que vol donar visibilitat a la comunitat sorda. Esperem que aquesta primera campanya sigui un inici de la conscienciació i un punt de partida per rompre amb les barreres comunicatives en matèria d'accessibilitat.

Cartell imagina 't la teva vida sense so assorme _1

null

Cartell la teva atencio a persones sordes pot ser mes accesible assorme _2

null

Otras noticias de Assorme