Fase d'elaboració del projecte Recull Toponímic de Menorca Talaiòtica en Llengua de Signes

Cada any, des de l'Associació de Persones Sordes de Menorca, gràcies al suport econòmic de Caixa Colonya Fundació Guillem Xifré i a la col·laboració de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, elaborem un projecte de sensibilització que pretén promoure la normalització lingüística de la llengua de signes en tots els àmbits, per tal de tenir transcendència entre la ciutadania i enriquir la cultura i història menorquina i balear, a la vegada que donar visibilitat a la comunitat sorda.

Seguint amb la línia del projecte de 2019 "Recull Toponímic de Menorca en Llengua de Signes" vàrem decidir que el projecte d'aquest any, amb motiu de la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial de la UNESCO, volem sumar, com a part de la societat menorquina, donant suport a la candidatura.

El projecte serà "Recull Toponímic de Menorca Talaiòtica en Llengua de Signes".

Aquí us deixem un vídeo de tomes falses de la fase d'elaboració on les nostres persones sordes associades i participants del projecte han realitzat les fotografies dels signes jaciments inclosos al dossier. Les fotografies i els vídeos han estat realitzats per Joan Mercadal.

Seguim treballant!

 

Otras noticias de Assorme