Imatges Jornada Sensorial (14/12/2019)

null

Compartim algunes fotografies de la jornada sensorial que es va dur a terme el dia 14 de desembre a les cases de Sant Pere de Ferreries. Va suposar un espai d'intercanvi de sensacions, amb la participació d'Ana Capó, tallerista del taller "fotografia emocional" que després d'explicar-nos la seva trajectòria tant humana com professional ens va descobrir el que s'amaga darrera una imatge, i de Bernat Cardell i Paqui Camps que ens varen ensenyar a com preparar i cuinar una paella i gató d'ametlla. 

També varem presentar el Recull Toponímic de Menorca en Llengua de Signes on tots els socis i sòcies van poder veure el resultat de mesos de feina tant per part de l'equip tècnic d'ASSORME com de les entitats que ens recolzen. 

Des de l'Associació de Persones Sordes de Menorca volem expressar el nostre agraïment tant a talleristes, organitzadors com a participants i a la col·laboració de Caixa Colonya, l'Ajuntament d'Alaior i de Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca. Fins la propera!
__________________________________________________________
 
Compartimos algunas fotografías de la jornada sensorial que se llevó a cabo el día 14 de diciembre en Sant Pere de Ferreries. Supuso un espacio de intercambio de sensaciones, con la participación de Ana Capó, tallerista del taller "fotografía emocional" que después de contarnos su trayectoria tanto humana como profesional nos descubrió lo que se esconde tras las fotografías, y de Bernat Cardell y Paqui Camps que nos enseñaron a cómo preparar y cocinar una paella y gató de almendra. 
 
También presentamos la Recopilación Toponímica de Menorca en Lengua de Signos donde todos los socios y socias pudieron ver el resultado de meses de trabajo tanto por parte del equipo técnico de ASSORME como de las entidades que nos apoyan. 
 
Desde la Asociación de Personas Sordas de Menorca queremos expresar nuestro agradecimiento tanto a talleristas, organizadores como participantes y a la colaboración de Caixa Colonya, el Ayuntamiento de Alaior y de Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca. ¡Hasta la próxima!
 
nullnullnullnullnullnullnullnull
 

Otras noticias de Assorme