IV Edició dels Premis de Cooperació organitzats per La COPE (4/10/2019)

null

Aquest divendres 4 d'octubre, alguns membres de la junta directiva i socis d'ASSORME hem assistit a la IV Edició dels Premis de Cooperació organitzats per La COPE.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment per la menció honorífica que se'ns ha fet per contribuïr a la igualtat d'oportunitats de les persones sordes i a eliminar les barreres de comunicació aconseguint així la participació de la comunitat sorda a la societat.
Volem felicitar a ASINPROS, guanyador d'aquests premis i a Sebastià Marqués, expresident de Caritas, que també ha rebut una menció honorífica per la seva tasca duta a terme fa tants anys.
Sens dubte aquest és un fet que ens impulsa a seguir treballant per aconseguir els nostres objectius.
Moltes gràcies!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Este viernes 4 de octubre, algunos miembros de la junta directiva y socios de ASSORME hemos asistido a la IV Edición de los Premios de Cooperación organizados por La COPE. 
 
Queremos expresar nuestro más sincero agradecimiento por la mención honorífica que se nos ha hecho por contribuir a la igualdad de oportunidades de las personas sordas y a eliminar las barreras de comunicación logrando así la participación de la comunidad sorda en la sociedad. Queremos felicitar a Asinpros, ganador de estos premios y a Sebastià Marqués, expresidente de Caritas, que también ha recibido una mención honorífica por su labor llevada a cabo hace tantos años. 
Sin duda este es un hecho que nos impulsa a seguir trabajando para conseguir nuestros objetivos.
¡Muchas gracias!
 
null
nullnullnull

Otras noticias de Assorme