Xerrada d'Alex Roca "El límite lo pones tú" (22/10/2020)

Ens complau informar-vos que dijous dia 22 d'octubre de 19:00h a 20:15h tindrà lloc la xerrada "El límite lo pones tú" a càrreg d'Alex Roca organitzada per Associació de Persones Sordes de Menorca. Aquesta xerrada serà accessible per a persones sordes gràcies al servei d'interpretació de llengua de signes proporcionat per Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca a través de la plataforma Zoom amb la col·laboració de l'Associació d'Edudació d'Adults de Menorca.

Teniu tota la informació a la programació adjunta. Per accedir a l'enllaç de Zoom, heu d'enviar un correu confirmant assistència a assorme@assorme.org.

Esperem la vostra participació!

Nos complace informar que el jueves día 22 de octubre de 19: 00h a 20: 15h tendrá lugar la charla "El límite lo pones tú" a cargo de Alex Roca organizada por Asociación de Personas Sordas de Menorca. Esta charla será accesible para personas sordas gracias al servicio de interpretación de lengua de signos proporcionado por Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca a través de la plataforma Zoom con la colaboración de la Asociación de Edudació de Adultos de Menorca.

Tenéis toda la información en la programación adjunta. Para acceder al enlace de Zoom, debe enviar un correo confirmando asistencia a assorme@assorme.org.

Esperamos vuestra participación!

 

null

Otras noticias de Assorme